ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (twitter.com-nolanwpeterson)

Боєць був поранений біля Маріїнки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 вересня 2017 року, в результаті бойових дій український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій загиблих у рядах український військ немає, проте один військовослужбовець отримав поранення. Це сталося в результаті обстрілу недалеко від Мар'їнки", - сказав Лисенко.

Спікер також повідомив підтверджені втрати бойовиків за тиждень: сім убитих і 18 поранених.

Нагадаємо, в Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) заявила, що бойовики дізналися про "шкільному перемир'я" з ЗМІ.

"Порушення режиму тиші з боку ОРДЛО повинні бути розслідувані СММ ОБСЄ, а винні - виявлені і покарані з конкретними прикладами та доданням гласності таких випадків. Тристороння контактна група закликала ОРДЛО забезпечити повноцінний і безперешкодний доступ СММ ОБСЄ по всій території Донбасу - від лінії дотику до українсько-російського кордону", - повідомила прес-секретар представника України в Тристоронньої контактної групи Леоніда Кучми Дарка Оліфер.