ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 1 військового, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 1 військового, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Боєць отримав легке поранення в ході обстрілу Зайцевого

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 2 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих серед українських військових немає, один отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу загиблих в результаті бойових дій в лавах українських військ немає. Один військовий отримав легке поранення. Це сталося в ході обстрілу біля Зайцевого", - повідомив Мотузяник.

За його словами, бойовики на Донбасі продовжують утримуватися від застосування важких озброєнь, проте використовують стрілецьку зброю та гранатомети.

Нагадаємо, раніше радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт повідомив, що на Донбасі в полоні бойовиків знаходяться 144 українця.

"За останні дні, на жаль, цифра дещо зросла саме через те, що були затримані звичайні цивільні, які не мали зброї та не перебували на лінії розмежування, а також не були учасниками АТО. Їм інкримінують надумані звинувачення в шпигунстві та інших злочинах, яких вони не скоювали", - зазначив він.