ua en ru

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає

В зоні АТО за добу загиблих і поранених серед українських військових немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

В одному з госпіталів Харкова помер поранений боєць

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 26 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій українські військові втрат не зазнали. Однак, вчора, 26 серпня, під час лікування в Харкові один військовослужбовець помер від поранень, які отримав 19 серпня поблизу Кримського", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, представник України у підгрупі з безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявив, що Російська Федерація буде блокувати рішення про розгортання миротворчої місії Організації об'єднаних націй (ООН) на Донбасі.

"Для введення миротворчої місії ООН на Донбас необхідна згода сторін, РФ навряд чи погодиться на це і буде блокувати голосування в Раді безпеки ООН", - сказав Марчук.