ua en ru

В зоні АТО за добу загинули двоє українських військових, ще двоє поранені

В зоні АТО за добу загинули двоє українських військових, ще двоє поранені Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Сили АТО понесли втрати

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 16 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На жаль, у результаті бойових дій, серед військових Збройних сил України є втрати. Двоє військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення. Так, ввечері у результаті обстрілу біля Кам'янки загинув один військовий, неподалік від Невельського на невідомому вибуховому пристрої підірвався інший боєць. Один військовий отримав поранення в районі Павлополя, ще один – в районі шахти "Бутівка", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, з початку 2017 року спостерігачі спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні зафіксували понад 313 тисяч випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

"З початку року СММ ОБСЄ зафіксувала 313,322 тис. випадків порушення режиму припинення вогню, з яких 26 тис. були викликані застосуванням важкого озброєння, яке повинно бути відведено", - заявив перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.