ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 4 українських військових, ще 4 поранено

В зоні АТО за добу загинули 4 українських військових, ще 4 поранено Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

Життя поранених військових ніщо не загрожує

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 24 жовтня 2017 року, загинули четверо українських військових, ще четверо були поранені. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"На жаль, у результаті бойових дій чотири українських військовослужбовців загинули, ще четверо отримали поранення. Всі поранені воїни були оперативно евакуйовані в мобільні госпіталі та інші медичні установи. Їх життю нічого не загрожує", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, помічник генсека ООН з гуманітарних питань Урсула Мюллер заявила, що окупований Донбас стає одним з найбільш замінованих регіонів у світі.

"Східна Україна стикається з проблемами захисту. Вона швидко стає одним з найбільш замінованих регіонів у світі, і якщо проблему не вирішити, це зупинить її розвиток на багато років вперед", - сказала Мюллер.