ua en ru

В зоні АТО за добу загинули 2 військовослужбовців, 6 отримали поранення

В зоні АТО за добу загинули 2 військовослужбовців, 6 отримали поранення Фото: Андрій Лисенко

Найбільші втрати ВСУ понесли у Красногорівці

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 28 квітня 2017 року, в результаті бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 6 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Внаслідок активних бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, ще 6 поранено", - заявив Лисенко.

За його словами, обстановка в зоні АТО загострилася напередодні у всіх напрямках. Так, за минулу добу бойовики 70 раз обстріляли позиції українських військових.

ВСУ понесли найбільші втрати під час бойових дій в Красногорівці, де загинув 1 військовослужбовець, 4 отримали поранення, один з поранених - у дуже важкому стані. Другий військовий загинув під Павлополем в результаті підриву автомобіля. Так, ще двох військових поранило під час обстрілу у Зайцево і Верхнеторецькому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей за станом на 29 квітня бойовики підсилюють бойову готовність "внутрішніх військ" і "поліції" в якості підготовки до придушення можливих протестів населення.