ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще п'ятеро поранені, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один військовий, ще п'ятеро поранені, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 17 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в ході бойових дій 31 жовтня 2017 року загинув один український військовий, ще п'ятеро отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші. В результаті бойових дій один український воїн загинув, ще п'ятеро отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що противник продовжує порушувати перемир'я і застосовує озброєння, калібр якого перевищує 100 мм. Зокрема, з артилерії і мінометів бойовики обстріляли Широкине. На Луганському напрямку противник вночі випустив 5 мін калібру неподалік Оріхового. А на Донецькому під вогнем з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опинилися позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення прес-центру штабу АТО за 31.10.2017 року У районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що силовим структурам доручено посилити антитерористичний режим.