ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, двох поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, двох поранено Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Російсько-терористичні війська за минулу добу 16 разів порушили режим тиші

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі російсько-терористичні війська за минулу добу 16 разів порушили режим тиші, один військовослужбовець сил АТО загинув, ще двох поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Луганському напрямку в другій половині доби у бік наших захисників біля Кримського стріляв ворожий снайпер, а близько опівночі довкола цього населеного пункту бойовики відкрили вогонь з мінометів різних калібрів. З гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог порушував перемир’я на підступах до Світлодарська.

На Донецькому напрямку найгарячіше було неподалік Пісків. Спочатку окупанти вели вогонь по наших оборонцях з мінометів 82-го калібру, гранатометів і кулеметів, а згодом посилили тиск і застосували танкове озброєння та 120-мм міномети.

Крім того, з важкого міномета противник обстрілював підступи до Водяного.

На інших ділянках нашої оборони було неспокійно у передмісті Авдіївки та поблизу Кам’янки, де ворог неодноразово вів вогонь по українських укріпленнях із мінометів та піхотного озброєння.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 21 грудня 2017 року Російсько-о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, у Донецькій області бойовики знову порушили режим пропуску на двох контрольних пунктах в'їзду/виїзду "Новотроїцьке" і "Мар’їнка".