ua en ru

У Донецькій області бойовики порушили режим пропуску на двох КПВВ

У Донецькій області бойовики порушили режим пропуску на двох КПВВ Фото: КПВВ "Новотроїцьке" (УНІАН)

Бойовики таким чином створюють небезпечні ситуації для мирних громадян

В Донецькій області бойовики знову порушили режим пропуску на двох контрольних пунктах в'їзду/виїзду (КПВВ) "Новотроїцьке" і "Маріїнка". Про це, посилаючись на інформацію української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК), повідомляє штаб АТО у Facebook.

"Українська сторона СЦКК інформує про систематичні провокації з боку бойовиків ДНР на КПВВ, що перебувають на лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, 21 грудня 2017 року персонал КПВВ "Новотроїцьке" і КПВВ "Маріїнка" на території, підконтрольній уряду України, були змушені в черговий раз продовжити свою роботу для оформлення дозволів переміщення громадян та транспортних засобів більш ніж на годину і на 30 хвилин відповідно.

Це відбувається у зв'язку з тим, що представники ДНР навмисно затримують оформлення і пропуск автомобільного транспорту і цивільного населення в "сіру зону" безпосередньо перед завершенням роботи КПВВ.

Так на КПВВ "Новотроїцьке", після завершення робочого часу, в "сірій зоні" виявилося 100 автомобілів, а на КПВВ "Маріїнка" - 90 автомобілів.

Українська сторона СЦКК засуджує такі дії бойовиків і підкреслює, що в результаті порушення режиму пропуску на КПВВ створюється небезпека для мирних громадян України.

НЗФ ОРДО продовжують провокації на КПВВ Українська сторона СЦКК інформує про систематичні провокації з боку НЗФ ОРДО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики навмисно порушують режим пропуску на КПВВ "Новотроїцьке".