ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, одного поранено Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

У районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу,зафіксовано 30 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків, загинув один український військовий, ще одного поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facеbook.

Більш як у половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

У штабі повідомляють, що російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я, однак у вечірній час інтенсивність обстрілів дещо знизилася.

На Луганському напрямку із настанням сутінок бойовики з гранатометів обстріляли оборонців Станиці Луганської та Луганського.

На Донецькому напрямку у другій половині доби по наших позиціях противник неодноразово вів вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Також деякі ділянки біля цього прифронтового міста обстрілював ворожий снайпер.

Крім того, окупанти з піхотного озброєння вели вогонь по оборонцях Кам’янки, Пісків і шахти Бутівка. На Приазов’ї російські найманці обстрілювали захисників Гранітного зі стрілецької зброї.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 13 грудня 2017 року У районі пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 грудня 2017 р.

Нагадаємо, бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" порушують режим роботи пунктів пропуску на Донбасі, чим піддають небезпеці мирних жителів.