ua en ru

Бойовики ДНР порушують режим роботи пунктів пропуску на Донбасі, - СЦКК

Бойовики ДНР порушують режим роботи пунктів пропуску на Донбасі, - СЦКК Фото: пункт пропуску на Донбасі (facebook.com/LlutsenkoYuri)

Напередодні з боку ДНР пропустили транспорт і піших за 10 хвилин до закриття КПВВ

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" порушують режим роботи пунктів пропуску на Донбасі, чим піддають небезпеці мирних жителів. Про це йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру контролю і координації, опублікованому на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що 12 грудня КПВВ "Маріїнка", "Новотроїцьке" і "Гнутове" були змушені продовжити час роботи в зв'язку з тим, що представники ДНР запустили автомобільний транспорт і піших у "сіру зону" за 10 хвилин до закриття КПВВ. Таким чином, пункти пропуску продовжили роботу на 50 хвилин, щоб оформити бажаючих потрапити на підконтрольну територію - додатково 110 авто і 250 громадян.

Українська сторона розцінює такі дії як намір ДНР створити ситуацію неорганізованості у роботі контрольних органів на КПВВ.

Внаслідок порушення режиму пропуску на КПВВ з боку НЗФ ОРДО створюється смертельна небезпека для мирних громадян Україн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують блокувати відновлення роботи КПВВ "Золоте" в Луганській області, незважаючи на домовленості тристоронньої контактної групи в Мінську.