ua en ru

В зоні АТО за добу один український військовослужбовець загинув, ще двоє поранені

В зоні АТО за добу один український військовослужбовець загинув, ще двоє поранені Фото: український військовий (twitter.com-nolanwpeterson)

Військовий загинув біля Маріїнки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 1 листопада 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення і травми. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"На жаль, у результаті бойових дій біля Маріїнки загинув військовослужбовець Національної гвардії України, ще один отримав поранення. А під час ворожого обстрілу біля Кримського один військовослужбовець Збройних сил України отримав бойову травму. Всі постраждалі були доставлені в військові мобільні госпіталі", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку (Донецька область) з протитанкових гранатометів.

"З початку сьогоднішніх доби в районі проведення АТО ворог не припиняв обстріл позицій української армії. На Донецькому напрямку, вночі російсько-окупаційні угруповання обстріляли з озброєння БПМ і автоматичного гранатомета підступи до Луганської. А близько 16 годин застосовували протитанкові гранатомети на південно-східних околицях Авдіївки", - заявили в штабі АТО.