ua en ru

Бойовики обстріляли Авдіївку з протитанкових гранатометів, - штаб

Бойовики обстріляли Авдіївку з протитанкових гранатометів, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Найбільш неспокійно було на Маріупольському напрямку

Бойовики обстріляли Авдіївку (Донецька область) з протитанкових гранатометів. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Від початку сьогоднішньої доби у районі проведення АТО ворог не припиняв обстріли позицій української армії. На Донецькому напрямку, вночі російсько-окупаційні угруповання обстріляли з озброєння БПМ та автоматичного гранатомету підступи до Луганського. А близько 16 години застосовували протитанкові гранатомети на південно-східних околицях Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільш неспокійно було на Маріупольському напрямку. Зокрема, бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленням сил АТО біля Талаківки та у районі Водяного.

"Загалом від опівночі противник 5 разів порушив перемир’я. На кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали переважаючим вогнем із піхотного озброєння. Унаслідок бойових дій втрат серед наших захисників немає", - повідомляють у штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 1 листопада 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО загинув офіцер Нацгвардії.