ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/theministryofdefence.ua)

Бойовики 13 разів відкривали вогонь по українських позиціях

У зоні антитерористичної операції (АТО) за добу загинув один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"З початку доби ситуація в районі проведення АТО дещо загострилася. Бойовики найбільш активні на Приморському та Донецькому напрямках. У той же час сьогодні бойовики вже двічі застосовували міномети. Всього з півночі бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, близько 12:00 російські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри і били з гранатометів по українських позиціях в районі Мар'їнки.

Крім того, гранатомети і великокаліберні кулемети двічі застосовувалися в районі Водяного. А поблизу Широкіного бандити обстріляли українські зміцнення зі стрілецької зброї.

Так, на Донецькому напрямку, в околицях Зайцевого, противник тричі відкривав вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів. З цієї ж зброї бойовики двічі били по українським опорних пунктів у Авдіївський промзоні. В результаті одного з цих обстрілу загинув один військовослужбовець.

У Луганській області факт застосування ворогом міномета калібру 120 міліметрів зафіксований неподалік Лобачова.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 7 вересня 2017 року Від початку доби обстановка у районі проведення медич...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі серед зниклих без вести нараховується 282 цивільних громадян України.