ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 поранений

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 поранений Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Вчора поблизу Невельського один військовослужбовець підірвався на міні

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 15 липня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає, разом з тим, один військовий загинув в результаті підриву на міні. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій втрат у лавах українських військових немає, один військовослужбовець отримав поранення в результаті обстрілу поблизу Широкіного", - сказав Лисенко.

Разом з тим, Лисенко зазначив, що вчора поблизу Невельського один військовослужбовець підірвався на міні, в результаті вибуху загинув.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бійці антитерористичної операції (АТО) на Донбасі відбили атаку бойовиків в районі Кримського (Луганська область). Протягом дня, 15 липня 2017 року, бойовики продовжили вогневі провокації на Донбасі, більшість з них - 8, було зафіксовано на Луганському напрямку.