ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 поранений

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 1 поранений Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Лисенко повідомив про втрати ЗСУ на Донбасі

В зоні проведення антитерроричтической операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 липня 2017 року, загинув один український військовослужбовець, ще 1 поранений. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі бойовики створили мережу трудових таборів, в яких міститься до 10 тисяч ув'язнених, яких примушують до безоплатної праці. У трудових таборах бойовики утримують до 10 тисяч ув'язнених, зокрема, засуджених до весни 2014 року українськими судами до позбавлення волі.

Згідно з інформацією DLF, такі табори можуть знаходитися на окупованій території Луганської області - в Луганську, Брянці, Алчевську, Перевальську, Петровську, де знаходяться не контрольовані українським урядом установи виконання покарань Державної пенітенціарної служби України.