ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, 9 поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, 9 поранено Фото: український військовий (УНІАН)

Ситуація залишалася напруженою на донецькому напрямку, на Луганщині було відносне затишшя

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу російсько-терористичні бандформування 35 разів застосовували зброю проти українських військових, у результаті один військовий загинув, трьох поранено, ще 6 отримали бойові травми. Про це повідоми прес-центр штабу АТО у Facebook.

У штабі повідомили, що ситуація залишалася напруженою на донецькому напрямку та дещо ускладнилась на приморському, тоді як на Луганщині було відносне затишшя.

Загострення на приморському напрямку було зафіксовано під вечір, коли бойовики активізувались у західному передмісті тимчасово окупованого Донецька, інтенсивно обстрілюючи українські опорні пункти на підступах до Красногорівки та Мар'їнки.

Кілька снарядів влучили у житлові квартали Мар'їнки, за попередньою інформацією, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

На донецькому напрямку зранку та впродовж дня найнапруженішою ситуація була поблизу Авдіївки та Кам'янки.

На луганському напрямку в п’ятницю було відносно спокійно, лише в районі Новоолександрівки в першій половині дня українських військових обстріляв снайпер бойовиків.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 1 липня 2017 року Оперативна обстановка в районі п...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, в ОБСЄ спростували інформацію про обстріл представництва спеціальної моніторингової місії в Попасній (Луганська область).