ua en ru

В ОБСЄ спростували інформацію про обстріл представництва місії в Попасній

В ОБСЄ спростували інформацію про обстріл представництва місії в Попасній Фото: місія ОБСЄ на Донбасі (facebook.com/oscesmm)

В ОБСЄ заявили, що всі співробітники місії в безпеці

В ОБСЄ спростували інформацію про обстріл представництва спеціальної моніторингової місії в Попасній (Луганська область). Про це йдеться в повідомленні місії в Facebook.

"У відповідь на невірну інформацію, опубліковану прес-центром антитерористичної операції: передова патрульна база СММ ОБСЄ в Попасній Луганської області не була обстріляна; ніякої шкоди не було завдано, і всі співробітники в безпеці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, спостерігачі зафіксували значний обстріл в зазначеному районі в ніч з 29 червня на 30 червня і рано вранці 30 червня. Зазначається, що співробітники місії протягом цього часу перебували в безпеці на патрульній базі, а потім вони розмістилися в Сєвєродонецьку, очікується, що сьогодні спостерігачі повернуться в Попасну.

УТОЧНЕННЯ Українська версія буде згодом In response to incorrect information issued by the press centre of the...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 30 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомляли, що в Луганській області проросійські бойовики обстріляли представництво місії ОБСЄ в Попасній, в результаті чого співробітники місії евакуювали свій офіс.

"Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі дії НЗФ ОРЛО і кваліфікує їх як грубе порушення досягнутих раніше угод", - йдеться в повідомленні штабу АТО.