ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: АТО (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 5 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 лютого 2018 року, обійшлося без втрат серед українських військових. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Минулої доби бойовики здійснили 5 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України, загалом бойовики випустили близько 30 мін калібрів 120 та 82 мм. За добу українські військові двічі відкривали вогонь у відповідь із незабороненої мінськими домовленостями зброї. Внаслідок бойових дій жоден український військовий не постраждав", - повідомив Гуцуляк.

За інформацією представника Міноборони, на Луганському напрямку бойовики порушили режим тиші 4 рази, обстрілюючи сили АТО у районі Луганського, на Світлодарській дузі, у районі Кримського та Новолуганського. На Донецькому напрямку бойовики обстріляли сили АТО у районі Павлополя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією української розвідки, на окупований Донбас прибули близько 200 військовослужбовців Російської Федерації.