ua en ru

В зоні АТО доба обійшлася без втрат серед українських військових, - штаб

В зоні АТО доба обійшлася без втрат серед українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 9 разів обстріляли українські позиції

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 21 листопада 2017 року обійшлося без втрат серед українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу противник 9 разів обстріляв позиції Збройних сил України. Зокрема, на Луганському напрямку на Світлодарській дузі бойовики з артилерії обстріляли Луганське, а також з мінометів - укріплення в районі Новолуганського і Лозового.

На Донецькому напрямку супротивник двічі порушив перемир'я, обстрілявши українських військових в районі Павлополя з мінометів і гранатометів. Крім того, з піхотного озброєння обстріляли сили АТО в Авдіївці.

"В результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав", - додали в штабі АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 21.11.2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільно...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО констатували ускладнення ситуації на Луганському напрямку. Зазначимо, що саме на цьому напрямку за останню добу активізувалися дії противника.