ua en ru

У штабі АТО констатують ускладнення обстановки на Луганському напрямку

У штабі АТО констатують ускладнення обстановки на Луганському напрямку Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Ситуація на Донбасі залишається нестабільною

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається тривожною та нестабільною, ситуація на Луганському напрямку ускладнена. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Попри зменшення кількості обстрілів російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню та вели обстріли позицій Збройних сил України з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення. Сьогоднішній день відзначився ускладненням обстановки на Луганському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні бойовики випустили три снаряди калібру 152-мм по оборонних укріпленнях біля Луганського - на Світлодарській дузі, а з 82-мм мінометів обстріляли сили АТО поблизу Новолуганського та Лозового. Крім того, на Луганському напрямку бойовики застосовували піхотне озброєння.

"На Донецькому напрямку впродовж дня зафіксовано єдиний ворожий обстріл - зі 120-мм міномету та гранатометів ворог вів вогонь на підступах до Павлополя на Приазов’ї. Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 6 разів порушили перемир’я", - повідомляють у штабі.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 21 листопада 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається трив...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 листопада 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець.