ua en ru

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий, ще 3 поранені

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий, ще 3 поранені Фото: Олександр Мотузяник

Четверта частина всіх ворожих обстрілу в зоні АТО була здійснена з використанням важкого озброєння

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 лютого 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовий загинув, ще троє отримали поранення. Так, в районі Пісок в результаті підриву на розтяжці один військовий загинула і двоє були поранені, ще один отримав поранення під Марьинкой в результаті мінометного обстрілу ворожого", - заявив Мотузяник.

За його словами, четверта частина всіх ворожих обстрілу в зоні АТО була здійснена з використанням важкого озброєння.

При цьому на луганському напрямку вівся обстріл типу трьохізбенка.

На донецькому напрямку по всьому фронту знову активізувалися снайпери. Також на цьому напрямку найбільш активні бойові дії велися на північ Горлівки

На маріупольському напрямку під Красногоровкой і Марьинкой вчора велися потужні мінометні обстріли. Також триває снайперська війна.

Крім того, за вчорашні добу українські прикордонники і військовослужбовці ЗСУ зафіксували три прольоту безпілотників.

В зоні АТО за добу загинув 1 український військовий, ще 3 поранені

Фото: карта АТО за 18 лютого 2016 року

Нагадаємо, як раніше сьогодні повідомив штаб АТО, бойовики за минулу добу 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції, найбільша кількість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в передмістях Донецька і Горлівки.