ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

На маріупольському напрямку різко активізувалися прольоти ворожих безпілотників

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 лютого 2016 року, в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора в результаті бойових дій в зоні АТО серед українських військових загиблих немає, і один наш боєць отримав поранення в районі Мар'їнки", - повідомив Лисенко.

При цьому, за його словами, на луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно.

Водночас на донецькому напрямку, зокрема, на Світлодарській дузі та поблизу донецького аеропорту тривають бойові дії низької інтенсивності. Тут противник кілька разів використав важке озброєння.

На маріупольському напрямку противник зосередив обстріл поблизу Красногорівки і Мар'їнки. Противник використав важку та снайперську зброю.

Також на маріупольському напрямку різко активізувалися прольоти ворожих безпілотників - 11 прольотів за минулу добу.

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

Фото: карта АТО за 8 лютого 2016 року

Нагадаємо, раніше 16 окремий мотопіхотний батальйон на своїй сторінці в Facebook повідомив, що вчора в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі на протитанкової міні підірвався вантажівка Збройних сил України, в результаті чого були поранені двоє бійців батальйону.