ua en ru

У зоні АТО сьогодні один військовий загинув і троє поранені

У зоні АТО сьогодні один військовий загинув і троє поранені Фото: українські військові

Загалом зафіксовано 32 обстріли станом на 18:00

У п'ятницю, 17 лютого 2017 року, станом на 18:00 в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) один військовослужбовець загинув і троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в соцмережі Facebook.

"Загалом зафіксовано 32 обстріли. Трьох наших військових поранено, один – загинув", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку – зі 120 міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали Авдіївку. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер.

На Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер.

Крім того, на Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів та протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Кримське, а з гранатометів - Новоолександрівку та Катеринівку.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 лютого 2017 року Просто зараз відбувається обстріл Авдіївки. Є прина...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 лютого 2017 р.

Нагадаємо, у зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 16 лютого, у результаті бойових дій загинули троє українських військовослужбовців, ще 10 отримали поранення і травми.