ua en ru

В зоні АТО в результаті обстрілу загинув один український вояк, - штаб

В зоні АТО в результаті обстрілу загинув один український вояк, - штаб Фото: АТО (flickr.com/ministryofdefenceua)

Постраждалих серед мирного населення немає

За середу, 31 січня, російсько-окупаційні війська здійснили п'ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО. Загинув один український військовий, двоє поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

У Луганському напрямку російські війська кілька разів порушували мінські домовленості, ввечері здійснюючи обстріл українських позицій в районі Новоолексіївки з 82-мм мінометів й озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї біля Станиці Луганської.

"Піддаючи небезпеці цивільне населення, російсько-окупаційні війська підступно обстріляли околиці Кримського. Три міни калібру 120-мм розірвалися на ділянці місцевості в межах цього прифронтового села. За попередньою інформацією, постраждалих серед мирного населення немає", - повідомили в штабі.

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів обстріляли українські опорні пункти в передмісті Авдіївки. На Приазов'ї, зі стрілецької зброї, противник порушував перемир'я поблизу Павлополя.

"На жаль, внаслідок ворожого обстрілу загинув український воїн, ще двоє наших захисників отримали бойові травми. Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 31 січня 2018 року Протягом хв...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 січня 2018 р.

Нагадаємо, учасники АТО підтримали Манько на посаді голови Держслужби у справах ветеранів війни.