ua en ru

В зоні АТО поранені четверо українських військових, - штаб

В зоні АТО поранені четверо українських військових, - штаб Фото: украинснкий військовий (turchynov.com)

З початку доби було зафіксовано 46 обстрілу позицій ВСУ

З початку доби 6 червня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) четверо українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Так, згідно з повідомленням, на приморському напрямку найбільш напружена ситуація спостерігається в районі населеного пункту Чермалик. За нашим опорним пунктам ВСУ противник неодноразово відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а під вечір застосував і РСЗВ "Град". Також неспокійно було поблизу Водяного, де бойовики били з гранатометів і стрілецької зброї. Українських захисників неподалік Гнутово обстрілював ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку бойовики продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО в передмісті Авдіївки з піхотного озброєння, іноді - з мінометів калібру 82 мм. З таких же мінометів сепаратисти били північно-східніше, в районі Верхньоторецької і Зайцево. Поблизу Новгородського ворог обстрілював опорні пункти сил АТО зі стрілецької зброї. Неподалік Троїцького застосовувалися великокаліберні кулемети.

На Луганському направлення українських військовослужбовців, які тримають оборону на підступах до Кримського і Новотошковскому, бойовики обстрілювали з ствольної артилерії калібру 122 і 152 мм, а також мінометів. На початку доби під ворожий вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції ВСУ поблизу Трьохізбенки. В районі Новоолександрівка проросійські бандформування застосовували 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. А у Новозвановки бойовики відкривали вогонь у бік українських укріплень з озброєння БМП.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 6 червня 2017 року Оперативна обстановка у районі проведення...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 червня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні антитерористичної операції були поранені четверо українських військовослужбовців.