ua en ru

В зоні АТО поранено двох і травмований один військовий, - штаб

В зоні АТО поранено двох і травмований один військовий, - штаб Фото: сили АТО

За день зафіксовано 54 обстрілу

За сьогодні, 14 березня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військових поранені і ще один травмований. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Всього в зоні АТО було зафіксовано 54 випадки відкриття вогню, у тому числі з використанням забороненої зброї.

Так, на Маріупольському напрямку поруч з Марьинкой вів вогонь танк, під Павлополем і Чермалыком - міномети калібру 120 мм. Двічі під обстрілом мінометів калібру 82 мм і БМП виявилися опорні пункти у Водяному. У Гнутово активізувався снайпер.

На Донецькому напрямку по позиціях сил АТО під Авдіївка бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм. Поруч з Зайцевом зі стрілецької зброї, гранатометів і БТРа. Дослідне, Піски, Луганське обстріляли з гранатометів і кулеметів.

У Луганській області під Кримським вогонь вели міномет калібру 120 мм, гранатомети і кулемети. На позиціях під Новоалександровкой, Жовтим і Новозвановка активно діяли снайпери ворога.

Звернення прес-центру штабу АТО на 18.00 14 березня 2017 року Починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняю...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, через обстріли бойовиками Авдіївки, місто знову залишилось без електропостачання.