ua en ru

В зоні АТО постійно перебувають 6 тис бійців Нацгвардії, - командувач НГУ

В зоні АТО постійно перебувають 6 тис бійців Нацгвардії, - командувач НГУ Фото: Кількість бійців Нацгвардії в зоні проведення АТО не змінювалася з початку року

Кількість бійців Нацгвардії в зоні проведення АТО не змінювалася з початку року

Тимчасово виконуючий обов'язки командувача Національної гвардії України Микола Балан заявив, що для виконання поставлених завдань в зоні АТО постійно перебувають 6 тис бійців Нацгвардії. Відповідну заяву було зроблено під час міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека", повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Біля шести тисяч", - повідомив він. За його словами, кількість бійців в зоні проведення АТО не змінювалася з початку року."Стабільно так само", - сказав Балан.

Водночас, зазначив Балан, у подальшому кількість бійців Нацгвардії, залучених до виконання завдань в зоні АТО, може змінитися, залежно від обстановки на сході та поставлених завдань Верховним Головнокомандувачем України Петром Порошенком.

"На зараз нам сил особового складу вистачає для того, щоб виконувати поставлені завдання", - повідомив командувач НГУ.

Нагадаємо, нещодавно було оприлюднено інформацію про те, що бойовики ДНР готують провокаційний обстріл Харцизька під виглядом бійців антитерористичної операції (АТО).