ua en ru

В зоні АТО загинуло двоє військових, 9 поранені, - штаб АТО

В зоні АТО загинуло двоє військових, 9 поранені, - штаб АТО Фото: українські військові

За день було зафіксовано 54 обстріла

В зоні проведення Антитерористичної операції сьогодні, 2 лютого, двоє військових загинули, ще 9 поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в своєму Facebook.

"Двоє наших хлопців загинули, дев'ять отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку, в районі Авдіївки, російські бойовики вели вогонь по позиціями українських військових з РСЗВ БМ-21 "Град". Тут же протягом усього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. По Луганську та Пісках - міномети і БМП бойовиків.

Крім того, на Маріупольському напрямку по українських позиціях в районі Широкіно вогонь вела реактивна система Град "П". 122 міліметровий артилерія, 120 і 82 міліметрові міномети вели вогонь по Водяне, Широкіно, дослідно, Мар'їнці, Чермалик. Березовою і Водяне бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалік обстріляли з ПТРК, а за позиціями у Мар'їнки вів вогонь снайпер.

На Луганському напрямку - з мінометів обстріляли Кримське. З гранатометів і стрілецької зброї - Новозвановка.

Все, за день було зафіксовано 54 обстріла.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 лютого 2017 року На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, вчора в зоні проведення АТО двоє українських військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення.