ua en ru

У зоні АТО загинули троє морських піхотинців

У зоні АТО загинули троє морських піхотинців Фото: ВМС України повідомили про загибель трьох бійців у зоні АТО

Троє бійців Військово-морських сил України загинули у зоні АТО під час виконання завдань на території Луганської і Донецької областей

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули троє бійців Військово-морських сил Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба ВМС у Facebook.

"У районі проведення антитерористичної операції на території Луганської і Донецької областей під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України загинули наші бойові побратими - молодший сержант Микола Охріменко, молодший сержант Сергій Сонько та старший матрос Сергій Трубін", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні зазначається, що морські піхотинці "до останнього свого подиху боронили Батьківщину, до кінця виконали Конституційний обов’язок".

Військово-Морські Сили Збройних Сил України понесли непоправну втрату. У районі проведення антитерористичної операції на...

Опубліковано ВМС ЗС України 13 січня 2017 р.

Нагадаємо, російське командування на Донбасі приховало понад 20 випадків загибелі та каліцтва військовослужбовців Російської Федерації, що сталися у 2017 році.