ua en ru

В зоні АТО загинули двоє українських військовослужбовців, ще 5 поранені, - штаб

В зоні АТО загинули двоє українських військовослужбовців, ще 5 поранені, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

В зоні АТО був зафіксований 31 обстріл

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинули двоє українських військовослужбовців, ще п'ять отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Все був зафіксований 31 обстріл позицій збройних сил України.

Так, на Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм зенітних установок ЗУ-23-2 і гранатометів різних систем бойовики накривав опорні пункти в районі Красногорівки. З озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бив по морським піхотинцям поблизу Павлопіль і Водяного. Морських піхотинців поруч Широкіно обстрілював з озброєння БМП і БТР. З кулеметів великих калібрів бив по захисникам Гнутово.

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисникам Авдіївки. З мінометів калібру 120-мм і 82-мм стріляли по опорним пунктам поблизу населеного пункту Луганське. З протитанкових гранатометів ворог обстрілював позиції поблизу Зайцева, крім того, тут діяли снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку, з 120-міліметрових мінометів підрозділу російсько-окупаційних військ були по позиціях сил АТО поруч населеного пункту Нижнє, а з мінометів калібру 82-мм по опорним пунктам поблизу Новотошкивкы. З автоматичних гранатометів ворог накривав ВСУ під Кримським, а з кулеметів великих калібрів - захисників Попасній.

В окремих випадках, коли виникає безпосередня загроза життю та здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 28 квітня 2017 року. Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 квітня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що біля населеного пункту Павлопіль (Донецька область) військовий автомобіль підірвався на невідомому вибуховий пристрій, загинув один український військовослужбовець.