ua en ru

В зоні АТО загинув боєць "Правого сектору"

В зоні АТО загинув боєць "Правого сектору" Фото: Повідомляється, що боєць загинув у районі ДАП

Повідомляється, що боєць загинув у районі ДАП

В районі Донецького аеропорту загинув боєць українського Добровольчого корпусу (ДУК) "Правий сектор" з позивним "Семен". Про це повідомила боєць ДУК "Правий сектор" і журналістка Олена Білозерська на своїй сторінці в Facebook.

"Семен 200-ї ... В районі ДАП. Подробиць поки не знаю. Він був командиром групи, яка мала неофіційну назву "Семінарія". Майстер спорту з боротьби. До літа минулого року ми були одним підрозділом - ВІДГ-1 (окрема тактична група - ред) ДУК ПС", - написала вона.

За словами Білозерської, на передовій у "семінаристів" була слава відчайдушних воїнів.

"З району ДАП не вилазили, навіть коли там ставало дуже важко - і через атак противника, через полювання влади на добровольців. Ми з літа на інших ділянках фронту, а вони так і залишилися в районі ДАП. Загибель "Насіння" - серйозна втрата для українського добровольчого руху", - додала Білозерська.

Блін. Семен 200-й...В районі ДАП. Подробиць ще не знаю.Він був командиром групи, що мала неофіційну назву "Семінарія"....

Опубліковано Оленою Білозерською 18 січня 2016 р.

Нагадаємо, Україна офіційно поінформувала головуючого у Раді безпеки ООН про чергові спроби Росії та контрольованих нею бойовиків загострити ситуацію на Донбасі.