ua en ru

В зоні АТО загострилася ситуація під Марьинкой

В зоні АТО загострилася ситуація під Марьинкой Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики за добу понад 60 раз обстріляли сили АТО в Донецькій області

протягом минулої доби, 14 січня 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загострилася ситуація під Марьинкой у районі Донецька, бойовики більше 60 раз обстріляли українських військових в Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ввечері бойовики продовжували проводити хаотичні обстріл біля Донецького аеропорту і північніше Горлівки. Зокрема, зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били в напрямку Пісків, Досвідченого, південніше Авдіївки і Новгородського, з великокаліберних кулеметів - у бік Первомайського, Троїцького, а також у районі Луганської. Крім того, один з опорних пунктів сил АТО поблизу Луганського бойовики обстріляли із протитанкового ракетного комплексу.

Під вечір загострилася ситуація біля Маріїнки. Там окупанти кілька разів застосовували стрілецька зброя і гранатомети, вів вогонь ворожий снайпер", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що після опівночі противник здійснив не менше 5 збройних провокацій проти сил АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6:00 годину 15 січня 2016 року:Впродовж минулої доби російсько-терористичні б...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 січня 2016 р.

Нагадаємо, напередодні біля Водяного відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками.

"Бандити продовжують інтенсивно обстрілювати позиції ЗС України в основному на донецькому та артемівському напрямках. Так, під вогонь противника далі потрапляють наші опорні пункти в районі Пісків, Досвідченого, Авдіївки, Новгородського, Погоди та Луганського. Найпопулярнішими видами озброєння у загарбників є стрілецьку зброю, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По опорним пунктам сил АТО у Новгородського окупанти двічі били з 82-мм мінометів. Крім того, біля селища Водяне на маріупольському напрямку відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника", - йдеться в повідомленні прес-служби АТО.