ua en ru

В зоні АТО загострилася ситуація, бойовики за день 58 раз обстріляли сили АТО, - штаб

В зоні АТО загострилася ситуація, бойовики за день 58 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

В Луганській обл. день пройшов відносно спокійно

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі сьогодні, 21 серпня, загострилася ситуація: бойовики 58 раз обстріляли позиції українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні з півночі і до 18:00 ситуація в зоні АТО дещо загострилася. Противник кілька разів, протягом усього дня, зі стрілецької зброї, мінометів і гранатометів обстрілював Опитне, Мар'їнку, Авдіївку, Красногорівку, Піски поблизу Донецька", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з ранку бойовики вели вогонь з танків, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по опорним силам АТО в Мар'їнці, а вночі обстрілювали позиції АТО під Маріуполем.

На Артемівському напрямку диверсійно-розвідувальна група бойовиків намагалася обійти опорний пункт українських військових, проте в результаті бойового зіткнення ДРГ відступила.

"На Луганському напрямку, сьогодні було відносно спокійно... загалом, з опівночі і до 18 годин незаконні збройні формування 58 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, з опівночі і до 18 години, ситуація у зоні АТО дещо загострилася. Противник декілька разів, упродовж всього дн...

Posted by Прес-центр АТО on 21 августа 2015 г.

Нагадаємо, СБУ ідентифікувала причетних до обстрілу Сартани.