ua en ru

В зоні АТО за день поранений один український військовий, - штаб

В зоні АТО за день поранений один український військовий, - штаб Фото: поранений військовослужбовець (facebook.com/1oshrduk)

Бойовики здійснили понад 10 пострілів із танка по околицях Пісків

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за день поранений один військовий Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Сьогодні в зоні АТО російсько-окупаційні угруповання в черговий раз продемонстрували, що не зацікавлені в мирному врегулюванні конфлікту на Донбасі, адже найманці і надалі порушують мирні домовленості", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, на Луганському напрямку бойовики 4 рази били по опорних пунктах ЗСУ на підступах до Кримського та Луганського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Крім того, з тієї ж зброї найманці вели вогонь в районі населених пунктів Гнутово і Водяне, що на Маріупольському напрямку.

Також, недалеко від Донецька бойовики випустили понад 50 хв 82-го калібру і більше 20 хв 120-го по захисникам Авдіївки і Пісків. В результаті одного з цих обстрілів був поранений військовослужбовець сил АТО.

Наголошується, що озброєння БПМ, зенітну установку бойовики застосовували у Пєсков. Крім того, бойовики здійснили понад 10 пострілів з танка по околицях Пісків.

"Загалом, з початку доби незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир'я. Майже на кожен обстріл наші бійці жорстко відповідали вогнем з піхотного озброєння", - резюмували в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 листопада 2017 р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Організації з безпеки і співробітництва в Європі назвали число загиблих і поранених дітей на Донбасі в 2017 році.