ua en ru

В зоні АТО за день загинув один військовий, ще троє поранені, - штаб

В зоні АТО за день загинув один військовий, ще троє поранені, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики спочатку доби 25 разів обстріляли позиції українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 11 травня 2017 року в результаті бойових дій загинув один військовий, ще троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"З початку доби російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників... один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще троє українських захисників отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли сили АТО в районі Луганського та Авдіївки, інших видів озброєння - поблизу Зайцевого, Новгородського і Кам'янки. На Луганському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли військових поблизу Новозванівки, Валуйського і Кримського.

Найбільше збройних провокацій проти сил АТО зафіксовано на Приморському напрямку, де бойовики стріляли з мінометів по опорним пунктам ЗСУ в районі Мар'їнки, Красногорівки, Широкиного, Павлополя і Чермалика. На тій же ділянці фронту ворог подекуди застосовував гранатомети і стрілецьку зброю.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 11 травня 2017 року: Ситуація в районі проведення АТО залишається...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час виконання бойового завдання загинув український сапер.