ua en ru

Злочевський запросив Джозефа Кофера Блека стати членом Ради директорів Burisma

Злочевський запросив Джозефа Кофера Блека стати членом Ради директорів Burisma Фото: Микола Злочевський

Burisma виходить на нові ринки

Колишній керівник Антитерористичного Центру ЦРУ (1999-2002) і посол з особливих доручень по боротьбі з тероризмом (2002-2004) Джозеф Кофер Блек приєднається до Ради директорів Burisma Group. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Зокрема, зазначається, що на цій посаді він буде опікуватися питаннями безпеки і стратегічного розвитку Burisma Group.

"Ми раді, що Кофер Блек погодився стати членом Ради директорів Burisma. Burisma виходить на нові ринки й активно веде пошук міжнародних енергетичних проектів", - зазначив президент Burisma Group Микола Злочевський.

Він переконаний, що унікальний досвід і знання пана Блека допоможуть компанії досягти цілей, пов’язаних зі стратегічним розвитком та аналізом ризиків.

"Мені приємно розпочати свою роботу з Burisma Group і допомагати компанії досягти цілей з розширення бізнесу. Burisma Group є найбільш динамічною газовидобувною компанією в Євразії, і я дуже радий можливості працювати безпосередньо з керівництвом Групи. Разом ми зможемо ефективно оцінювати нові можливості, аналізувати фінансові, політичні та інформаційні ризики, а також розробляти стратегії для подолання ризиків і досягнення цілей Групи", – пояснив Кофер Блек.

Як повідомили у прес-службі, Джозеф Кофер Блек є визнаним експертом з боротьби з міжнародним тероризмом, кібербезпеки, національної безпеки і міжнародних відносин. Крім того, протягом державної служби Блек був старшим радником із закордонних справ одного з кандидатів на посаду Президента США у 2011 році – Мітта Ромні.

Після своєї відставки в 2005 році Джозеф Кофер Блек займається консультацією провідних світових компаній з питань розвитку бізнесу і оцінки ринкових ризиків. Зокрема, Кофер Блек займав посаду заступника голови Blackwater Worldwide (зараз Academi) і Голови Total Intelligence Solutions (Total Intel).

Зазначимо, Burisma Group є незалежною газовидобувної компанією, що здійснює свою діяльність в Україні, Італії та Казахстані. Розпочавши свою роботу в 2002, Burisma швидко посіла місце одного з найбільших незалежних газових виробників України. Наразі, річний обсяг видобутку газу компанії становить більше одного мільярда кубометрів газу, а частка компанії на ринку перевищує 30%.

Крім того, Burisma наголошує, що прагне стати активним гравцем європейського і світового ринків завдяки своїм цінностям і досвіду, а також зміцнити свою роль у розвитку світової енергетики, приділяючи особливу увагу залученню нових технологій.

Нагадаємо, раніше колишній заступник генерального прокурора США і нинішній американський адвокат Burisma Group Джон Буретта підтвердив закриття всіх справ навколо Burisma Group і президента групи Миколи Злочевського.