ua en ru

Зимові шини Snowgard-Van від компанії Укртехпром

Зимові шини Snowgard-Van від компанії Укртехпром

Напередодні старту зимового сезону 2016 року, ПрАТ «Росава» презентувала нову лінійку зимових шин для легковантажних автомобілів та мікроавтобусів під назвою «Snowgard-Van», яка через збільшення попиту на комерційні шини, надійшла в продаж у 5-ти типорозмірах з посадковим діаметром 15 та 16 дюймів.

Шини мають ненаправлений малюнок протектора, який складається з чотирьох масивних ребер: двох центральних та двох бічних. Дане виконання сприяє чудової стійкості, ефективному самоочищенню та максимальному збільшенню зчеплення при їзді по засніженому покриттю та ожеледі.

Ідеально пророблене розташування двох плечових блоків забезпечує підвищену вантажопідйомність, а також гарантує поліпшену керованість вашого автомобіля при маневрах і входженнях в повороти. Шина демонструє оптимальний баланс по тривалості експлуатації при мінімальних втратах жорсткості шини.

Виробництво даних шин здійснюється за сучасними технологіями із застосуванням новітніх гумових сумішей. Крім того, завдяки спеціальним смолам, натуральним каучукам та сучасним хімічним сумішам, значно поліпшуються технічні характеристики, зберігається еластичність, збільшується зносостійкість шин.

Корпорація «Укртехпром» є офіційним дилером заводу «Росава» та одним з лідерів продажу на шинному ринку України. Бере активну участь в реалізації «Зимової програми», тому шини «Snowgard-Van» доступні у всіх представництвах компанії.

www.utp.com.ua