ua en ru

Зідан висунув вимоги президенту "Реала"

Зідан висунув вимоги президенту "Реала" Фото: Зідан провів переговори з керівництвом клубу

Наставник хоче скоріше завершити комплектування команди

Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан висунув вимогу президенту клубу Флорентіно Пересу. Про це повідомляє Marca.

Наставник "вершкових", плануючи підготовку до наступного сезону, зажадав від керівництва завершити комплектування команди до того моменту, як його підопічні зберуться після літньої відпустки. Француз сподівається пройти весь цикл підготовки до нового сезону, маючи в своєму розпорядженні повністю укомплектований склад.

Крім того, Зідан за підтримки Переса намагається умовити Морату від відходу з команди. Іспанський нападник в 42 матчах за "королівський клуб" в сезоні 2016/2017 зумів відзначитися 20 забитими м'ячами у всіх турнірах. Більше нього забив тільки Роналду.

Тим не менш, Мората не є гравцем основи "вершкових" і дуже незадоволений кількістю ігрового часу, що підштовхує його до догляду.

Нагадаємо, головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан проявляє інтерес до захисника мюнхенської "Баварії" Жерому Боатенга. Згідно з інформацією джерела, футболіст збірної Німеччини розглядається в якості заміни захисника Пепе, який близький до відходу з "королівського клубу".