ua en ru

Вишинський вважає підозру абсурдною

Вишинський вважає підозру абсурдною Фото: Кирило Вишинський (Facebook/Кирило Вишинський)

Клопотання до суду про обрання запобіжного заходу ще не надійшло

Адвокат журналіста "РИА Новости" Кирила Вишинського заявив, що його підозрюваний не визнає підозру та вважає її абсурдною. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив адвокат Андрій Доманський.

"Я був присутній на обшуках, які проходили у нього вдома, щодо безпосередньо інших обшуків, на жаль, у мене інформації немає. Підозра була йому вручена вчора о першій годині ночі. Він розписався, що йому вручили підозру. Допиту ще наразі не було. Дату допиту слідчий визначає самостійно. Порушення були, але зараз я не можу про це казати. Про вилучені речі я також не можу озвучувати, це є таємниця слідства. Є таємниця слідства, однак у мене є питання, чи давав слідчий дозвіл на оприлюднення списку цих речей. Так, фактично Вишинський не визнає підозру, він вважає її абсурдною", - повідомив адвокат.

За його словами, клопотання до суду про обрання запобіжного заходу ще не надійшло.

"Клопотання до суду про обрання запобіжного заходу ще не надійшло", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівник "РИА Новости Украина" Вишинський перебуває в Херсоні в ізоляторі тимчасового утримання. Раніше повідомлялося, що Вишинський був затриманий вчора в Києві, йому було оголошено про підозру за ч. 1 ст. 111 - державна зрада.