ua en ru

ЖК "Almond Apartments Boryspil" – за законне будівництво

ЖК "Almond Apartments Boryspil" – за законне будівництво

Згідно з українським законодавством, будівництво житлового будинку або комплексу оформлюється згідно з чинними законами і нормами. Це означає, що до початку будівельних робіт у компанії-забудовника повинен бути повний пакет документів, згідно з якими можна починати реалізацію проекту. Оформлення за законом всіх актів, договорів, умов і т. д. означає гарантоване отримання житла і надійне вкладення грошей.

Житловий комплекс: усе за законом

РК "Almond Apartments Boryspil" будується забудовником "Компанія Надійних Людей і Розвитку". Це команда досвідчених фахівців в області реалізації проектів по зведенню будинків. У результаті копіткої праці професіоналів з'явиться унікальний комплекс із затишними квартирами і сучасною інфраструктурою. Перед тим, як розгортати будівельний майданчик, компанія "КНЛ Девелопмент" скрупульозно підготувала пакет дозвільних документів, що включає:

  • виписку із земельного кадастру про призначення землі;
  • документ про право власності на земельну ділянку;
  • індивідуальний проект житлового комплексу;
  • будівельну ліцензію;
  • містобудівні умови та обмеження для будівництва багатоквартирного житлового будинку;
  • технічні умови на підключення комунікацій: газу, води, каналізації та електроенергії;
  • декларацію про початок підготовчих робіт та інші папери;
  • висновок про позитивний проходження державної експертизи проекту

Ретельна підготовка перед стартом проекту і проходження процедур за погодженням зайняли вісім місяців, але цей час було витрачено не даремно У підсумку, мешканці комплексу отримають спокійне життя без хвилювань про законність угоди по купівлі квартири.

Законність будівництва: на що звернути увагу

Будинок, побудований не за законом, вважається самочинним будівництвом, що загрожує забудовнику адміністративної чи кримінальною відповідальністю, а інвесторам – цілою низкою неприємностей. Такий будинок не введено в експлуатацію, а значить, мешканці, які купили квартири, не зможуть заселитися в них. Ситуація вирішується в суді, розгляд триває довго, а його результат передбачити неможливо. Самовільним будівництвом вважається будинок, зведений:

  • на ділянці, не оформлений як власність забудовника;
  • без отримання дозволу;
  • без погодженого проекту;
  • з порушенням правил і норм будівництва.

Будинок вважається незаконно побудованих за порушення навіть одного з зазначених пунктів.

Дії забудовника "Компанія Надійних Людей і Розвитку" перед початком зведення "Almond Apartments Boryspil" можна назвати зразковими. Перебуваючи на початковій стадії будівництва, житловий комплекс проходить державну експертизу, маючи 5-ю категорію відповідності всім будівельним нормам і стандартам.

Законність зведення житлового комплексу "Almond Apartments Boryspil" підтверджена аудитом, проведеним акціонерним товариством "Летрадо". Заключний вердикт свідчить про те, що пакет разришительной документації відповідає всім вимогам, встановленим чинним законодавством України.

Збираючись вкласти серйозні кошти в житлову нерухомість, не варто нікому вірити на слово. Краще переконатися в законному зведенні об'єкта особисто. Це можна зробити двома способами:

  1. Уважно розглянути і прочитати кожен документ, що стосується реалізації проекту ЖК "AlmondApartmentsBoryspil", на сайті https://vashakvartira.com.ua у розділі "Документи". Підтверджують папери відскановані, текст розбірливий, друку чітко видно, що дає право говорити про справжність файлів.
  2. Особисто приїхати в офіс компанії, що продає квартири в житловому комплексі, поговорити з фахівцями, з'ясувати деталі, власними очима побачити оригінали виписок, ліцензій та інших документів.

РК "Almond Apartments Boryspil" – привабливе місце для житла, вигідний об'єкт для інвестицій і 100% законне будівництво. Комплекс створюється за інноваційними технологіями з урахуванням всіх потреб майбутніх мешканців – починаючи від європейських вікон і закінчуючи ексклюзивним ландшафтним дизайном.

На сьогоднішній день забудовником введено в експлуатацію 9 будинків. ЖК "Almond Apartments Boryspil" тільки будується, але до нього вже підведені центральні комунікації, а значить, процедура введення в експлуатацію пройде швидше, і мешканці на законних підставах зможуть заселитися у свої нові квартири.