ua en ru

У Житомирській області внаслідок пожежі в господарській будівлі загинув чоловік

У Житомирській області внаслідок пожежі в господарській будівлі загинув чоловік Фото: пожежа (УНІАН)

Ймовірною причиною виникнення загоряння рятувальники називають необережність під час куріння

У Житомирській області в с. Бараші внаслідок пожежі в господарській будівлі загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"28 листопада о 04:49 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватній цегляній господарській будівлі в с. Бараші Ємільчинського району. Про це рятувальників сповістив випадковий перехожий, який, йдучи на роботу, побачив дим, що виходив з будівлі та почув тріскотіння шиферної покрівлі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники встановили осередок загоряння, який знаходився всередині споруди, вогонь встиг повністю охопити будівлю та перекинувся на дах.

У ході час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 76-річного чоловіка без ознак життя. Наразі пожежу ліквідована. Причиною виникнення загоряння, на думку рятувальників, може бути необережність під час куріння.

У Житомирській області внаслідок пожежі в господарській будівлі загинув чоловікУ Житомирській області внаслідок пожежі в господарській будівлі загинув чоловік

Фото: місце події (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулого тижня, з 20 по 26 листопада, співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) ліквідували 916 пожеж та врятували 40 людей.