ua en ru

У Житомирській області невідомі розстріляли підприємця

У Житомирській області невідомі розстріляли підприємця Фото: стрілянина (polizei.de)

Травмований є місцевим підприємцем, активістом осередку однієї з політичних партій

У Житомирській області 29-річний підприємець отримав вогнепальне поранення на одній із центральних вулиць Коростишева від невідомих, які рухались на мотоциклі. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що близько 15:30 15 липня 2017 року на Соборній площі м. Коростишів двоє чоловіків, рухаючись на мотоциклі, здійснили кілька пострілів по потерпілому, завдавши йому проникаючих поранень черевної порожнини.

"Встановлено, що травмований є місцевим жителем, приватним підприємцем, активістом місцевого осередку однієї з політичних партій. За попереднім висновком фахівців, постріли було здійснено з револьвера типу "Флобер", - йдеться в повідомленні.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Поліція проводить слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їхнього затримання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтаві близько 21:00 14 липня 2017 року на вулиці Європейська чоловік зачинився в автомобілі ВАЗ-2109 та погрожував патрульним поліцейським гранатою.