ua en ru

У Житомирській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік

У Житомирській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік Фото: ліквідація пожежі (dsns.gov.ua)

Жертвою пожежі став 71-річний господар оселі

У Житомирській області 25 грудня 2017 року о 00:52 стало відомо про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Верлок Радомишльського району, внаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що про загоряння рятувальників сповістили сусіди, які побачили густий дим із оселі. Вони ж і попередили про те, що всередині може перебувати людина.

"На місці пригоди в помешканні спостерігалось сильне задимлення. Рятувальники, провівши розвідку всередині житла, з’ясували, що загоряння сталося в одній із житлових кімнат, осередок пожежі знаходився на ліжку. Поруч із ліжком рятувальники виявили на підлозі бездиханне тіло чоловіка. Як стало відомо згодом, це був 71-річний господар оселі", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, бійці ДСНС о 01:40 пожежу локалізували, а о 02:40 ліквідували. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області 24 грудня 2017 року сталася пожежа в м. Лисичанськ, на вул. Р. Люксембург, унаслідок якої загинуло двоє людей.