ua en ru

У Житомирській області поліція затримала фуру, що вивантажила "львівське" сміття

У Житомирській області поліція затримала фуру, що вивантажила "львівське" сміття Фото: сміття львівського походження

Затримати водія вантажівки допомогли місцеві жителі

У Житомирській області громада с. Ягодинки Пулинського району допомогла поліції затримати фуру, що вивантажила "львівське" сміття. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції України.

Зазначено, що в ніч із 19 на 20 травня житель с. Ягодинки помітив, як від місцевого сміттєзвалища від'їжджає невідома вантажівка і відразу зателефонував до поліції. Правоохоронці затримали транспортний засіб, нині триває перевірка.

За даними поліції, вантажівку вдалося затримати у сусідньому с. Веселому. Автомобіль та керманича доставили до Пулинського відділення поліції для з’ясування обставин події.

"Як з’ясувалося, возити по ночах чужі відходи підрядився Новоград-Волинський підприємець. Для розмови з ним поблизу відділу поліції збирається і місцева громада, яка обурена систематичним підкиданням сміття та вимагає відшкодування збитків", - повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

altaltalt

Фото: фуру, яка возила "львівське" сміття, затримали в Житомирській області

Нагадаємо, раніше у Рівненській області правоохоронці затримали автомобіль MAN, водій якого підозрюється у перевезенні сміття, ймовірно, львівського походження.