ua en ru

У Житомирській області потяг на смерть збив чоловіка

У Житомирській області потяг на смерть збив чоловіка Фото: поїзд (Pixabey)

За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження

В Житомирській області товарний поїзд на смерть збив чоловіка у районі міста Бердичева. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Житомирської області.

"13 листопада в Бердичівський відділ поліції надійшло повідомлення про смертельне травмування людини поїздом. Зараз встановлюється особа загиблого та перевіряються обставини його смерті", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, попередньо встановлено, що близько 22:00 на 31 кілометрі залізниці Бердичів-Шепетівка", поблизу вул. Соснової м. Бердичева, вантажний поїзд, рухаючись зі сторони м. Шепетівки у напрямку Козятина, смертельно травмував невідомого чоловіка.

Так, за словами машиніста, побачивши чоловіка, який раптово вибіг на рейки, він відразу почав гальмувати поїзд. Однак вантажний локомотив зупинився лише в 500 метрах від місця події. В результаті чоловік отримав травми, які стали причиною його смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває встановлення особи загиблого та всіх обставин події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові в районі Диканівської колонії електричка на смерть збила людину.