ua en ru

У Житомирській області підпалили авто місцевого депутата

У Житомирській області підпалили авто місцевого депутата Фото: вибух (Pixabаy)

Займання сталося близько 03:00 29 вересня в Першотравенську

У Житомирській області у смт Першотравенськ вночі, 29 вересня, підпалили автомобіль. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що вночі, 29 вересня, в Барановское відділення поліції надійшло повідомлення про ймовірне підпалі автомобіля.

Згідно з інформацією місцевих джерел, автомобіль Hyundai Santa Fe, що належить депутату від партії КРІП Наталії Кокитко і вночі знаходився у дворі багатоповерхового будинку.

"Це сталося сьогодні вночі, близько 3:30 ранку в селищі Першотравенськ Баранівського району. Спочатку був вибух, а потім почав горіти капот. Автомобіль згорів на половину. Викликала міліцію і написала заяву", - сказала Кокитко.

Працівники ДСНС локалізували загоряння. Вогнем була пошкоджена передня частина автомобіля.

Зараз йде з'ясування причин і обставин події, попередня правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Остаточна кваліфікація буде визначена після висновків фахівців ДСНС про причини пожежі.

Нагадаємо, раніше полиция Черкаської області відкрила кримінальну справу за фактом вбивства депутата Черкаської міської ради Михайла Бинусова.