ua en ru

У Житомирській області у двох ДТП загинула 1 людина, ще 6 травмувалося

У Житомирській області у двох ДТП загинула 1 людина, ще 6 травмувалося Фото: наслідки ДТП у Житомирській області (прес-центр ДСНС)

Двічі за добу рятувальникам довелося ліквідовувати наслідки автоаварії

У Житомирській області в двох дорожньо-транспортних пригодах загинула одна людина, ще шестеро - травмувалося. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що 17 грудня 2017 року о 04:30 стало відомо про ДТП на вул. Покровська в м. Житомир.

"Автомобіль Suzuki Grand Vitara здійснив виїзд на тротуар і вдарився у стовп. Унаслідок пригоди отримав травми пішохід, якого забрала швидка допомога, а водія та пасажирку позашляховика затисло конструкціями транспортного засобу", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС доповіли, що рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розжали панель приладів, якою затисло ноги водію, та звільнили чоловіка. Одночасно з цим бійці Служби розжали пасажирські двері та визволили жінку.

Також, за даними відомства, напередодні фахівці ДСНС ліквідували наслідки ще однієї аварії, що сталася на автодорозі у Романівському районі.

"Там унаслідок зіткнення двох автомобілів ВАЗ 2111 та Renault Kangoo троє пасажирів ВАЗа отримала травми, а водій загинув на місці. Медики швидкої госпіталізували трьох постраждалих. Рятувальники, своєю чергою, за допомогою гідравлічного інструменту деблокували загиблого з понівеченої автівки", - резюмували в ДСНС.

У Житомирській області у двох ДТП загинула 1 людина, ще 6 травмувалосяУ Житомирській області у двох ДТП загинула 1 людина, ще 6 травмувалосяУ Житомирській області у двох ДТП загинула 1 людина, ще 6 травмувалося

Фото: ДТП у Житомирській області (прес-центр ДСНС)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області через туман і погану видимість зіштовхнулися 7 автівок.