ua en ru

В Житомирі затриманий водій напав на поліцейського з ножем

В Житомирі затриманий водій напав на поліцейського з ножем Фото: патрульна поліція

Водія зупинили за порушення ПДР

У Житомирі зупинений за порушення Правил дорожнього руху водій напав з ножем на патрульних поліцейських. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Житомирській області.

"4 травня поліцейські зупинили за порушення ПДР автомобіль ВАЗ, водій якого відмовився надати водійське посвідчення. При оформленні адмінматеріалів 24-річний молодий чоловік накинувся на інспектора з ножем, завдавши йому різані рани шиї та обличчя", - йдеться в повідомленні.

Патрульні затримали водія і доставили у відділ поліції. При огляді у нього виявили також наркотичні речовини.

За фактом інциденту було розпочато кримінальні провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу. Чоловікові загрожує від 2 років виправних робіт або до 3 років ув'язнення.

altalt

Фото: житомирська поліція затримала водія

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ємільчинському районі Житомирської області поліція затримала двох чоловіків, які незаконно видобували бурштин власними екскаваторами.