ua en ru

У Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканця

У Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканця Фото: поліція з’ясовує обставини стрілянини у Житомирі

Попередньо встановлено, що причиною стрілянини став конфлікт між сусідами

У Житомирі внаслідок стрілянини, яка сталася сьогодні, 2 грудня 2016 року, близько 17:00 на вулиці Крошенський, поранено місцевого мешканця. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Житомир.info.

Як зазначається, пораненого чоловіка забрали в лікарню. Поліція проводить спецоперацію по затриманню зловмисника, який стріляв.

Інформацію про стрілянину підтвердила керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

"Близько 17:10 надійшло повідомлення про травмування чоловіка біля під’їзду будинку. Попередньо встановлено, що причиною став конфлікт між сусідами. На даний час потерпілому надають медичну допомогу. На місці працює оперативно-слідча група поліції - з’ясовуються всі обставини", - повідомила вона.

У Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканцяУ Житомирі сталася стрілянини, поранено місцевого мешканця

Фото: стрілянина у Житомирі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області у ході тренувань на полігоні підірвалися троє військових.